Oblik
Voucher Resortu Oblík

Udělejte radost svým blízkým a dopřejte jim luxusní odpočinek v srdci Českého středohoří. Objednejte si dárkový voucher na pobyt, návštěvu restaurace či wellness.

Resort Oblík

Resort Oblík je oázou klidu a péče o tělo i duši, kde se zaměřujeme na komplexní přístup ke zdraví a dlouhověkosti. Náš unikátní koncept propojuje špičkové longevity procedury se špičkovou gastronomií z lokálních surovin. Kromě toho nabízíme širokou škálu wellness a spa procedur, které harmonizují tělo a mysl. V Oblíku se každý host může těšit na individualizovaný přístup a luxusní péči, která přispívá k pocitu celkové pohody a dlouhověkosti.

Naši hosté mají k dispozici volný vstup do wellness, mohou rovněž využít venkovní bazén.

Ubytování dokonale doplňuje náš koncept. V našich pokojích a suites najdou pohodlí jednotlivci, páry i rodiny s dětmi. Každý z pokojů je originál. Společným jmenovatelem jsou interiéry a té nejvyšší kvality. A také krásné výhledy do krajiny. Myslíme i na praktičnost – některé pokoje mají plně vybavenou kuchyni, samozřejmostí je klimatizace.

Užijte si klidné dny plné slunečních paprsků, vstávejte s výhledem na okolní přírodu a zapomeňte na starosti všedních dnů.

Možnost rezervace se momentálně vztahuje pouze na dny čtvrtek až neděle.

Domácí mazlíčci jsou vítáni.

 

Zarezervujte si termín ještě dnes!